111010, 200cm x 100cm, platforma scenă


Manufacturer
Nivtec

Product code
111 010

Greutate
33 kg

Productie la comanda - Comanda valabila numai cu 100% depozit

O placă de podium cu dimensiunile de 200 cm x 100 cm, potrivită pentru diferite evenimente, cum ar fi conferințe, prezentări, expoziții și multe altele. Este fabricată din materiale de calitate și este foarte stabilă și ușor de transportat. More

Wide:200cm 
Deep:100cm 
Height:9cm 
Weight: 33kg


Platforma Nivtec este o soluție inovatoare pentru nevoile dvs. în organizarea diferitelor evenimente. Datorită brevetului unic al profilurilor laterale - buton / canelură - asamblarea platformei fără a fi necesară utilizarea uneltelor este foarte ușoară și rapidă. De exemplu, o platformă de dimensiunea 6x4 metri poate fi asamblată de doar două persoane în doar 3 minute și 58 de secunde.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale platformei Nivtec este economia de spațiu la transport și depozitare. Datorită construcției sale, piesele individuale ale platformei pot fi ușor depozitate într-un spațiu mic, ceea ce înseamnă că veți economisi mult spațiu pe vehiculul dvs. la transport. Datorită utilizării aluminiului, piesele individuale ale platformei sunt foarte ușoare, ceea ce contribuie, de asemenea, la economia de spațiu și greutate la transport.

Un alt avantaj este economia de personal. Manipularea platformei Nivtec necesită mai puține persoane decât platformele clasice, ceea ce înseamnă că veți economisi timp și costuri cu personalul. În plus, datorită vitezei de asamblare, economisiți timp la încărcare, descărcare și manipularea platformei.

Platforma Nivtec oferă, de asemenea, caracteristici unice care aduc multe avantaje în utilizarea sa. Datorită construcției brevetate a profilurilor laterale - buton / canelură - platforma este foarte stabilă și rezistentă, asigurând siguranța tuturor participanților la eveniment.

Datorită acestor avantaje, platforma Nivtec este soluția ideală pentru toți cei care caută o soluție rapidă și ușoară pentru organizarea diferitelor evenimente, concerte, prezentări de afaceri și multe altele.

nivtec system platform, 200 cm x 100 cm, aluminium frame, grooAttention: For short outdoor use. > best under covered truss system.ve and tongue profiles, multiplex plywood panel, 12 mm, dark-brown, stacking height 9 cm, load capacity 7,5 kN/sqm

 

Parameters
Lacime 9cm
Inaltime 100cm
Lungime 200cm
Lacime 9cm
Inaltime 100cm
Lungime 200cm

Accessories24

Alternative products5