Despre noi

Despre HDT
Cine suntem
Compania HDT impex s.r.o. este pe piața divertismentului din 1994. HDT impex oferă o gamă largă de echipamente audio și de iluminat, echipamente audiovizuale, accesorii decorative, flori artificiale, instrumente muzicale și accesorii bogate.

Suntem e-shop cu tehnologie de spectacol, construcții, instrumente muzicale, flori artificiale și decorațiuni. Desigur, există și o gamă largă de accesorii din fiecare zonă menționată.

Unde ne poți găsi
Sediul companiei se găsește într-o suburbie liniștită din Karlovy Vary, unde se află birouri de afaceri, depozite, showroom și facilități de servicii.

Ce facem
În afară de standardul de vânzare cu amănuntul și de vânzare cu ridicata, HDT oferă clienților săi un magazin online cu vânzări de comenzi prin poștă, proiecte complete la cheie (discoteci complete de echipamente, cluburi, facilități gastronomice și sportive etc.), consultanță, servicii oferite de servicii autorizate și multe alte servicii post-vânzare.

Din tehnologia show oferim lumini, sunet, efecte, valize și carcasă, precum și standuri și construcții, precum și cabluri și conectori. De asemenea, oferim instrumente muzicale pentru un public larg - chiar și pentru începători! Puteți alege dintre chitare, tobe sau instrumente de coardă, oferim și tastaturi, instrumente de suflat și bineînțeles accesorii (standuri etc.). De asemenea, puteți alege dintre flori artificiale - una dintre cele mai mari oferte din Cehia! Și puteți găsi, de asemenea, decorațiuni de tot felul.

Unde ne poți vedea
Compania se prezintă în mod regulat la cele mai importante târguri comerciale și evenimente de prezentare axate pe tehnici de spectacol și instrumente muzicale din Cehia (Huvel, Muzika, Ampér, Creative, divertisment Svět și multe altele). Compania cooperează îndeaproape cu cele mai importante companii comerciale din Europa Centrală și de Vest în domeniul tehnicilor și instrumentelor muzicale, în continuare colaborează cu muzicieni cehi de frunte și jockey-uri, sponsori și susține activități sportive în regiunea Karlovy Vary.

Ce oferim
Prețuri grozave, evenimente obișnuite
Servicii proprii și spații de depozitare
Sfaturi pentru selectarea mărfurilor
Prelucrare rapidă a comenzilor