Rólunk

A HDT-ről
Kik vagyunk?
HDT SK s.r.o.  mi leányvállalatunk vagyunk HDT impex s.r.o. A HDT impex audio- és világítóberendezések, audiovizuális eszközök, dekoratív kiegészítők, művirágok, hangszerek és gazdag kiegészítők széles választékát kínálja.

E-shop vagyunk show-technológiával, konstrukciókkal, hangszerekkel, művirágokkal és dekorációkkal. Természetesen az említett területek széles választéka is megtalálható.

Hol talál minket
A cég székhelye Karlovy Vary csendes külvárosában található, ahol üzleti irodák, raktárak, bemutatóterem és szolgáltató létesítmények találhatók.

Mit csinálunk
A szokásos kis- és nagykereskedelem mellett a HDT e-üzletet kínál postai úton történő értékesítéssel, teljes kulcsrakész projektekkel (diszkók, klubok, gasztronómiai és sportlétesítmények komplett felszerelése stb.), Tanácsadással, a kínált termékek engedélyezett szervizével és sok egyéb értékesítés utáni szolgáltatással.

A show-technológiából lámpákat, hangot, effektusokat, bőröndöket és tokot, állványokat és szerkezeteket, valamint kábeleket és csatlakozókat kínálunk. Széles közönség számára is kínálunk hangszereket - még kezdőknek is! Választhat gitárok, dobok vagy vonós hangszerek közül, kulcsokat, fúvós hangszereket és természetesen kiegészítőket (állványokat stb.) Is kínálunk. Választhat művirágok közül is - az egyik legnagyobb ajánlat a Cseh Köztársaságban! És bármilyen dekorációt megtalálhat.

Hol láthat minket
A társaság rendszeresen bemutatkozik a cseh showtechnikákra és hangszerekre összpontosító legfontosabb vásárokon és prezentációs rendezvényeken (Huvel, Muzika, Ampér, Creative, Svět entertainment és még sokan mások). A társaság szorosan együttműködik Közép- és Nyugat-Európa legfontosabb kereskedelmi társaságaival a műsorok és a hangszerek területén, továbbá együttműködik vezető cseh zenészekkel és diszkó zsokékkal, szponzorokkal és támogatja a sport tevékenységeket a Karlovy Vary régióban.

Amit kínálunk
Kiváló árak, rendszeres rendezvények
Saját szerviz és tároló létesítmények
Tanácsok az áruk kiválasztásában
Gyors rendelésfeldolgozás