111070, 50 cm x 50 cm, színpad platform


Manufacturer
Nivtec

Product code
111 070

Súly
8.5 kg

Termelés megrendelésre - Megrendelés csak 100% betéttel érvényes

Nivtec Színpad 50cm x 50cm-es pódium tábla, amely alkalmas különböző eseményekre, mint például konferenciák, prezentációk, kiállítások és sok más. Magas minőségű anyagokból készült, nagyon stabil és könnyen szállítható.
  More

A német gyártó színpadelemei - minden részletükben - jól átgondolt, gondosan tervezett és precízen kivitelezett minőséget képviselnek. A Nivtec termékek tökéletesen illeszkednek, ellenállóak és tartósak. A cég és valamennyi terméke - különféle méretű és kivitelű színpadelemek, lábak, lépcsők, rámpák - rendelkezik TÜV (TÜV Thüringen e.V., Inspection Authority for Stability of Temporary Structures) tesztekkel és tanúsítvánnyal.

(Google translate) A "hook on" kialakítás integrált zárszerkezettel van felszerelve, további csatlakozások nélkül. A saroktartónak van egy reteszelő mechanizmusa a lábfejhez való csatlakoztatáshoz, amelyet egy kettős excentrikus szorító kar rögzít (nincs szükség szerszámokra a szereléshez). A többrétegű rétegelt lemezből készült csúszásmentes és vízálló ragasztott panelekből álló tábla beltéri és kültéri használatra alkalmas. A tábla sokoldalúságát többfunkciós kapuk egészítik ki a korlátokhoz és egyéb építési módokhoz. Műszaki adatok: Méretek: 50cm x 50 cm. Vastagság: 9 cm. Max. Terhelhetőség: 750 kg / m². Szín: sötétbarna.

Wide:50cm

Deep:50cm

Height:9cm

Weight: 8,50kg


Parameters
Magasság 10cm
Szélesség 50cm
Hosszúság 50cm