111010, 200x100 cm-es színpadelem


Manufacturer
Nivtec

Product code
111 010

Súly
33 kg

Termelés megrendelésre - Megrendelés csak 100% betéttel érvényes

Nivtec Színpad 200 cm x 100 cm-es pódium tábla, amely alkalmas különböző eseményekre, mint például konferenciák, prezentációk, kiállítások és sok más. Magas minőségű anyagokból készült, nagyon stabil és könnyen szállítható. More

Nivtec Színpad - Gyors és könnyű összeszerelés, hely és súly megtakarítás

A Nivtec Színpad egy innovatív megoldás különböző események szervezéséhez. Az egyedülálló oldalsó profilok - félcsatorna/rekesz - szabadalmi megoldása miatt a színpad összeszerelése nélkülözheti az eszközöket, így rendkívül könnyű és gyors. Például egy 6x4 méteres színpadot csak két embernek kell összeszerelnie mindössze 3 perc és 58 másodperc alatt.

A Nivtec Színpad egyik legnagyobb előnye a hely- és súlymegtakarítás. A szerkezetnek köszönhetően a színpad darabjait könnyen és kis helyen lehet tárolni, így sok helyet megtakaríthat az autóban szállítás közben. Az alumínium használatának köszönhetően az egyes színpadrészek nagyon könnyűek, ami szintén hozzájárul a hely- és súlymegtakarításhoz.

Egy további előny a személyzet megtakarítása. A Nivtec Színpad manipulálása során kevesebb emberre van szükség, mint a hagyományos színpadoknál, így időt és költséget takaríthat meg a személyzeten. Emellett az összeszerelési sebesség miatt időt takarít meg a színpad fel- és lerakásában.

A Nivtec Színpad egyedi tulajdonságai számos előnnyel járnak az használók számára. A szabadalmaztatott oldalsó profilok - félcsatorna/rekesz - kialakítása miatt a színpad nagyon stabil és ellenálló, amely biztosítja az esemény résztvevőinek biztonságát.

Ezeknek az előnyöknek köszönhetően a Nivtec Színpad ideális megoldás mindazok számára, akik gyors és egyszerű megoldást keresnek különböző események, koncertek, vállalati bemutatók és sok más rendezvény szervezéséhez.

A nivtec táblákat rövid távú kültéri használatra szánják, "nedves esemény" esetén a táblákat tárolás előtt megfelelően meg kell szárítani! A deszkák csavarodását nem a ragasztó vagy a rétegelt lemez hibái okozzák. A nedvesség, akár egyetlen szabadtéri esőesemény után is, a csavarodás hatásában nyilvánulhat meg, és így a rétegelt lemez leválik a keretről.

Rendszerplatform többrétegű furnérral, terhelhetőség 750 kg/nm², vastagság: 12 mm, szín: sötétbarna, magasság: 9 cm, "akasztós" kialakítással és integrált záró mechanizmussal (nincs szükség további kapcsolóelemekre), sarokláb-támaszok dupla excentrikus rögzítőkarokkal (a szereléshez nincs szükség eszközökre), alapértelmezett csúszásmentes, vízállóan ragasztott többrétegű furnérlemez beltéri és kültéri használatra, multifunkcionális portokkal sínekhez és más szerkezetekhez.

Figyelem: Rövid ideig történő kültéri használatra. > Legjobb fedett szerkezetrendszer alatt.

Parameters
Magasság 10cm
Szélesség 100cm
Hosszúság 200cm

Accessories24

Alternative products5